Buna ziua, vin si eu cu o intrebare legata de o procura pentru schimbarea unui card bancar expirat. Proprietara cardului este bolnava (Alzheimer) si in imposibilitatea de a se prezenta in persoana la banca, chiar si insotita. Banca accepta procura iar intrebarea mea este care sint caile de urmat pentru a obtine o procura legala, valabila la banca si nu numai (eventual si costurile pentru notar sau avocat).
Pentru ridicarea drepturilor de pensie este necesara o procura speciala. Aduceti un notar acasa si incheiati actul, alta solutie nu exista. Onorariile pentru notar difera iar avocat nu este necesar.
Procura notariala
cora1
Buna ziua,
Mama mea este bolnava de Alzheimer faza moderata si in ultima vreme simptomele bolii s-au agravat. Necesita supraveghere permanenta si o solutie ... (vezi toată discuția)
Pensia mamei
Bogdan_77
Buna ziua, as vrea sa va prezint urmatoarea situatie si totodata as aprecia un sfat care sa ma scoata din incurcatura. Mama mea este in imposibilitatea de a se ... (vezi toată discuția)
Curatela
comez_back_around
Buna ziua, Ma ajutati cu un sfat va rog: unul din parinti este imobilizat din cauza artrozei de cativa ani. Se deplaseaza cu carucior cu rotile, dar are nevoie ... (vezi toată discuția)