avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 508 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... MBI ce este?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

MBI ce este?

Salut !
Este cineva care sa -mi dea cateva informatii despre MBI ? Ce este cu MBI ul asta ?
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 16:43, 28 Martie 2010
Un articol interesant, mai vechi este adevarat, dar si articolele noi de pe net duc la aceeasi concluzie:
[ link extern ]
Mai mult, site-urile oficiale sunt inchise. Oare de ce?
[ link extern ] /
[ link extern ]
Un user de pe un forum spune:
Am fost eu soldier pentru MBI.
Pasii in MBI incep cu seminarul acela. Dupa ce ai terminat "instructia" si ai devenit peste noapte "consultant financiar" iti iei agenda si iti suni toti prietenii sa faca contract de asigurare la tine si eventual poate pun bot si de inrolare. Teoretic prietenii trebuie sa iti recomande 5 prieteni si cica lantul e nesfarsit.
Eu am lucrat la ei 2 luni pana am reusit sa imi fac comisioane in valore de costul seminarului si apoi ciao.
Binenteles ca la fel ca in orice MLM care se respecta sunt prezente metalele pretioase ca si nume de pozitii ierarhice.
Pe scurt, prosteala pe fata si un colectiv de invidiosi si frustrati care toata ziua vad sute de milioane da umbla cu aceeasi haina zilnic.
;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere inm ContSters145956 ContSters145956 Salut tuturor, As dori daca se poate mai multe informatii despre ceea ce inseamna un examen la INM. Am citit pe net ca poti avea la tine codurile. E adevarat? ... (vezi toată discuția)
Drept de proprietate intelectuala - website $icah $icah Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o lamurire. Doresc sa postez pe un site informatii cu privire la produsele si/sau serviciile unei/unor companii, ... (vezi toată discuția)
Divulgare ilegala ip? Bucklucica Bucklucica Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns, daca se poate.Am un cont pe un forum oarecare.O alta persoana de pe acelasi forum cu care am avut anumite ... (vezi toată discuția)