avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... antecontract Prima Casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

antecontract Prima Casa

Daca in antecontractul incheiat la notariat am semnat ca sunt de acord sa platesc o anumita suma dar in timpul cat dureaza aprobarea de la Banca care da creditul am aflat de anumite probleme ale apartamentului si am stabilit de comun acord cu vanzatorul sa platesc un pret mai mic, ce se va intampla la semnarea contractului de vanzare-cumparare? Voi plati taxe notariale conform noului pret al apartamentului? Ce urmari are modificarea pretului de vanzare din antecontract?
Cel mai recent răspuns: new_2009 , utilizator 17:51, 29 Martie 2010
veti plati pretul stabilit prin antecontract. incercati amiabial cu vanzatorul sa va restituie in numerar suma pe care o platiti in plus din credit. renegocierea contractului poate duce la respingerea creditului

apoi, depinde de problema ... o poate sesiza si banca si in functie de natura acelei probleme vi se poate respinge creditul sau sa vi se solicite garantii suplimentare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare apartament ipotecat tzvpac tzvpac Buna seara Stiu ca s-a mai pus aceasta intrebare pe site-ul dvs.dar revin si eu cu aceeasi intrebare mai specifica pt cazul meu. Vreau sa cumpar un ... (vezi toată discuția)
Antecontract prima casa si recuperare avans florin_pch florin_pch Buna ziua, doresc sa achizitionez un apartament in Bucuresti prin programul Prima Casa. Vreau sa intreb daca in situatia in care ma inteleg cu proprietarul ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare- cumparare imobil nerespectat ioana bajko ioana bajko Buna ziua. Am nevoie de cateva lamuriri inanite de la intenta un proces unui vanzator cu care am incheiat un antecontract de vanzare cumparare pentru un ... (vezi toată discuția)