avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... EU MA POT VOTA ?!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

EU MA POT VOTA ?!

Sant membru intr-o asociatie de proprietari . Solicit adunarii generale punerea la vot a schimbarii de destinatie a apartamentului de locuit in spatiu comercial . Primesc acceptul adunarii generale NUMAI daca majoritatea este de acord ( cunosc prevederile legale , am citit normele metodologice ) .
Ce nu -mi este clar : AM VOIE SA VOTEZ IN FAVOAREA MEA ?
Cel mai recent răspuns: mate_mate , utilizator 17:26, 30 Ianuarie 2007
daca legea nu face nici o distinctie, nici interpretul nu trebuie sa faca...
daca ati fi candidat la functia de administrator ati fi avut drept de vot ? sigur ca da...
Multumesc mult !
multă baftă....;)
Raspunsul este afirmativ! Succes!
Multumesc , sa fie !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Împuternicire Dragos248 Dragos248 Buna ziua cf L 196/2018 un proprietar poate împuternici un alt proprietar sa îl reprezinte și sa voteze in dreptul și interesul sau in adunarea generală a ... (vezi toată discuția)
Schimbare de destinatie locuinta mate_mate mate_mate Asociatia noastra de proprietari este recent infiintata . Am supus spre analiza si aprobare Adunarii Generale o cerere de transformare a apartamentului meu ... (vezi toată discuția)
Proprietarii care nu sunt membri in asociatie pot participa la adunari? Mihaflorica Mihaflorica Asociatia de proprietari constituita intr-un cartier de vile nu accepta prezenta la adunari a proprietarilor care nu sint membri,desi sint locatari ai ... (vezi toată discuția)