avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

buna seara. o sa intru in somaj de la 1 apr. #-o si doresc sa aflu daca patronul este obligat de lege sa-mi dea salariu compensator. nu intru in somaj din vina mea, se fac restructurari. va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Muresan Felicia , utilizator 19:12, 29 Martie 2010
Ar trebui sa faceti cerere scrisa pentru salariul compensator,ca sa nu existe posibilitatea ,ca angajatorul sa spuna ca a uitat.Luati si numar de inregistrare a cererii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restructurarea radu andreea radu andreea Am si eu o problema :( sunt angajata pe postul de agent vanzari la o firma de materiale de constructii de o luna, si am fost anuntata ca se fac restructurari ... (vezi toată discuția)
Drepturile mele in cazul unui preaviz dat de angajator myky32 myky32 buna seara.am o problema.acum 2 zile am primit din partea conducerii companiei unde lucrez o decizie prin care am fost informat ca firma isi restrange ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare m2gica m2gica Buna ziua.Sunt in situatia de a fi disponibilizat dupa un an si jumatate de munca la aceasta societate pe motiv financiar (lipsa bani,comenzi...etc.).Vechimea ... (vezi toată discuția)