avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... deosebiri si asemanari intre sentinta civila ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

deosebiri si asemanari intre sentinta civila definitiva si definitiva-irevocabila

sunt beneficiarul unei sentinte civila definitiva avand ca obiect fond funciar.pana devine si irevocabila ce drepturi am.?daca din diverse motive nu a devenit inca irevocabila dar nici nu este anulata pot sa cer punerea ei in aplicare.?ce pot sa fac sa oblig punerea ei in aplicare pana devine irevocabila?termenii juridici imi sunt straini si deaceia rog explicatii pe intelesul unui nespecialist.multumesc
Cel mai recent răspuns: craciun jean , utilizator 12:32, 29 Martie 2010
multumesc.din cate inteleg alta solutie nu am decat sa cer repunerea dosarului pe rol cu riscurile de rigoare.sa fie nevoie sa astept primirea in scris a hotararii de suspendare de la tribunal?nici nu cunosc numele prezumtivilor mostenitori si nici adresele de domiciliu ale acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare despre o hotarare judecatoreasca carsteadana carsteadana buna seara . in urma cu 20 de ani am avut o dezbatere succesorala , dar la final s-a terminat cu hotarare definitiva . deci nu s-a mai scris irevocabila . ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva si irevocabila camelia2008 camelia2008 Cine imi poate spune ce inseamna exact hotarare definitiva si irevocabila? Cum se poate ataca aceasta hotarare?In ce cazuri se poate ataca? Multumesc. (vezi toată discuția)
De la ce data incepe sa curga perimarea dosarului civil ? oanaportar oanaportar Va rog sa ma ajutati cu un raspuns: - un dosar penal s-a dat in pronuntare la data de 20.02.2018, - hotararea /Apel s-a pronuntat la data de 06.03.2018 - ... (vezi toată discuția)