avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... prescriere datorie
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

prescriere datorie

am primit o amenda de parcare neregulamentara de la politia comunitara a municipiului sibiu si nu am platito an cati ani se prescrie? 2 .un prieten a luat o masina de spalat in rate de la altex si a primit un card de credit a scos 1500 lei de pe card acum de 2luni nu mai poate sa plateasca ratele care intre timp chiar daca a platit in loc sa scada datoria a crescut de la 2000 la 3100 lei,intrebarea este daca nu mai plateste an cat timp i se prescrie datoria
Daca procesul verbal n-a fost comunicat in termen de o luna.Daca a fost respectata aceasta prevedere , acest aspect nu mai intra in discutie, pentru o eventuala contestatie la executare, si aceasta facuta in termen de 15 zile de la efectuarea primului act de executare ( userul nu aminteste nimic in acest sens ).
Ultima modificare: Luni, 29 Martie 2010
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand se prescrie sanctiunea aplicata unei contraventii? Alex13e Alex13e Am contestat un proces verbal prin cara mi se suspenda dreptul de a conduce autovechicule. Au trecut 9 luni de la intocmirea procesului verbal si cred ca am ... (vezi toată discuția)
Prescriptie noemi_n2000 noemi_n2000 Poate cineva sa mi spuna dupa cat timp se prescrie o sanctiune contraventionala si de cand se calculeaza acest termen? De exemplu in cazul in care sanctiunea ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala AndreiM. AndreiM. Bună ziua ! In 2017 am luat o amendă, de care nu am stiut, pentru depășirea vitezei legale. Am aflat despre ea după primirea unei înștiințări la ... (vezi toată discuția)