avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Examen pentru un post de lacatus mecanic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Examen pentru un post de lacatus mecanic

Pe data de 22-03-2010,am participat la un concurs pentru un post de lacatus mecanic.Mai exact erau scoase la concurs 2 posturi lacatus mecanic,1 mecanic locomotiva si inca vreo 2 posturi.La posturile de lacatus erau 12 persoane ,dupa o selectie au ramas vreo 8 si am dat proba scrisa si cateva intrebari puse de catre comisie.Dupa aceste probe au ales 2 persoane:pe mine si alt baiat.Am mers si am dat proba de lucru si pina astazi nu ne-a mai spus nimeni nimic nici ca alba nici ca neagra.Mentionez faptul ca concursul a fost dat prin AJOFM VALCEA.Mai mentionez ca pentru celelalte posturi nu s-a mai tinut concursul.
Cel mai recent răspuns: MIHAI GRIGORE , Avocat 10:22, 29 Martie 2010
Faceti adresa scrisa catre institutia la care ati sustinut examenul! In baza prevederilor legii 544/2001 sunt obligati ca , in termen de 30 de zile , sa va raspunda in scris|!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare fara concurs la primarie dbug dbug Buna ziua, Din cate stiu eu angajarea pe post la o institutie publica se face in urma unui concurs. La primaria x exista angajata o persoana pe postul de ... (vezi toată discuția)
Posibilitatea scoaterii la concurs a unor posturi in contextul oug 34/2009 adriana_25 adriana_25 Este vorba de un proiect, un PIN, finantat de Guvern, in speta de Autoritatea Nationala pentru Protectia Drepturilor Copilului, cu privire la infiintarea unui ... (vezi toată discuția)
Unitate bugetara? magnum88 magnum88 O societate comerciala S.A. care are drept unic actionar consiliul local este unitate bugetara? Ma intereseaza referitor la art. din codul muncii care zice ca ... (vezi toată discuția)