avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... pana la ce moment se poate schimba judecatorul in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

pana la ce moment se poate schimba judecatorul in cadrul unui complet

Ma poate lamuri cineva privitor la momentul pana la care se poate schimba judecatorul in cadrul unui complet fara ca solutia sa fie casabila?
Daca intr-o cauza am pus concluzii pe fond in fata la o judecatoare, a ramas in pronuntare , apoi s-a repus cauza pe rol si cand m-am prezentat era un alt judecator!
Putem fi in prezenta unei sentinte casabile?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: ionu roman , utilizator 18:52, 29 Martie 2010
Numai acel judecator poate pronunta o hotarare legala , care a efectuat ancheta juridiciara .
pana la inceputul dezbaterilor..
adica, asta e si motivul pentru care a fost repusa cauza pe rol...

desi stiu ca era un principiu...al continuitatatii, parca...
insa teoria e una, practica e alta, si apoi depinde si de tipul nulitatii ( hotararii ) pe care urmariti sa o invocati
eram curios! nu urmaresc neaparat sa invoc nulitatea, insa de-a lungul acestui proces , s-au schimbat deja 3 judecatori, si exact cum a zis dl avocat de mai devreme mi se pare ca nu se pare firesc acest lucru intrucat un judecator trebuie sa duca o cauza de la un capat la altul! el stie cel mai bine cum au mers dezbaterile!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vicii procedurale-invocarea nulitatii in cadrul procesului penal verax4me verax4me Un memoriu ce descrie in drept si in fapt viciile procedurale aplicate de procuror in cadrul unui proces penal si prin care se solicita invocarea nulitatii in ... (vezi toată discuția)
Divort reluat cu un copil devenit major alfa19 alfa19 Buna ziua! Va rog consiliere: 1. Divort judecat pe fond, prin intelegere intre parti, finalizat cu o \\"concluzie\\" ; 2. In timp instanta se autosesizeaza ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol arestare preventiva ... Roland Mindrila Roland Mindrila Care ar putea fi motivele de repunere pe rol a unei arestari preventiva ? Instanta a ramas in pronuntare, iar in momentul pronuntarii a comunicat ca repune ... (vezi toată discuția)