avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... REVISAL
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

REVISAL

In REVISAL se completeaza suspendarea CIM pentru efectuare crestere copil in varsta de pana la 2 ani? intreb acest lucru deoarece in REVISAL nu gasesc nici o rubrica pentru suspendare contract si totusi cei de la ITM mi-au spus ca trebuie declarate si suspendarile de orice fel
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:22, 29 Martie 2010
nu se face revisal pentru acest caz
Se intocmeste decizie individuala de suspendare a CIM cf art 51 lit. a din L53/2003.
Decizia se trasmite la ITM in 5 zile de la perfectarea ei.
Daca o persoana este in concediu de risc maternal, in baza carui articol se fac inregistrarile in carnetul de munca, tot art.50 din Codul Muncii ?
in carnetul de munca nu se trec suspendarile CIM datorita concediilor medicale
Teoretic orice suspendare a c.i.m. trebuie trecuta in carnetul de munca, potrivit Decretului nr.92/1976 .... insa, in practica, nu se procedeaza la trecerea tuturor suspendarilor in carnetul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completari carnet de munca claudiav72 claudiav72 Am fost angajata cu contract de munca la un singur angajator timp de cca 20 ani. La 10 iulie 2009 am nascut o fetita. Am avut concediu pre si post natal (2ani ... (vezi toată discuția)
Completare carte munca Andi24 Andi24 Buna ziua, Am un angajat care nu a mai avut carte de munca pana acum. Carnetele de munca ale firmei se tin la ITM. Cand depun acesta carte trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Prelungire autorizatie pastrare carti de munca Ank27 Ank27 Are cineva vreo noutate (legislativa poate) legata de prelungirea autorizatiei de pastrare carti de munca la sediul societatii? A aparut un comunicat la ... (vezi toată discuția)