avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cartea de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cartea de munca

buna ziua. poate sa ma indrume cineva cum sa procedez pentru a-mi recupera cartea de munca, adeverinta pentru somaj si salariul aferent ultimei luni lucrate la o firma din bucuresti? a trecut deja o luna de cand contractul de munca a fost incheiat iar reprezentantii acestei firme refuza orice dialog pe aceste teme.
multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:56, 29 Martie 2010
Puteti sa va reprezentanti si singur.
Dar cred ca ati avea nevoie de unul pentru a va intocmi contestatia. Banii ptr el ii puteti recupera de la angajator solicitand chelutieli de judecata.
Multumesc. Merg mai departe si va intreb: pot gasi prin intermediul acestui site un avocat specializat in astfel de situatii ce ar putea sa ma ajute in rezolvarea problemei mele?
Puteti analiza tabloul avocatilor din localitatea dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstiture vechime in munca ella11 ella11 Buna seara! Din anul 2000 am fost angajata la un srl cu carte de munca.Datorita unor probleme legate de activitatea firmei respective au tot plecat angajatii ... (vezi toată discuția)
Cum imi recuperez vechimea Llyly61@yahoo. com Llyly61@yahoo. com Buna ziua eu am lucrat din 2006 pina in 2010 la o firma cind am plecat nu am facut preavizul am plecat decit cu demisia nu am stiut ca trebuie sa ma duc atunci ... (vezi toată discuția)
Refuz eliberare adeverinta vechime Buburuzsa Buburuzsa Buna ziua! Am lucrat anterior la o societate comerciala, in prezent lucrez in alta parte. Dat fiind faptul ca la locul actual de munca mi s-a pierdut cartea de ... (vezi toată discuția)