avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit pe venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit pe venit

Buna ziua,
Am platit impozit in 2007 pe venit din activitati independente la Timisoara,pentru ca acolo am avut domiciliul. Pe 2008 am depus 2 declaratii: una pe un contract in luna aprilie la TM, iar cealalta, un alt contract - (avand in vedere ca mi-am schimbat domiciliul in Oradea)- la Oradea. Si le-am platit acolo unde le-am si depus:una la TM si alta la Oradea. Decizie de impunere pentru cea depusa la Oradea avenit din ambele orase. Cand am nevoie de certificat fiscal, surpriza! Cei de la TM nu-mi recunosc plata impozitului platit la Oradea, pt ca-zic ei-trebuia platit la TM! Pai daca mi-am schimbat domiciliul si aici am depus si declaratia, pt ce sa mai merg pana la TM?Ceva nu-i in regula. Potrivit unui mail primit cand am facut o sesizare pe site-ul mfinante, am dreptate: unde am depus declaratia, acolo platesc! Dar, potrivit functionarului timisorean de la ghiseu, nu-i bine, ca la ei trebuie facuta plata si trebuie sa fac o adresa la Oradea cum ca trebuie sa transfere banii la TM! Cum e bine, cum procedez, cu cine sa vb? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

D112 andomar andomar Pentru luna ianuarie 2011,am depus o decl.112 cu 0,pentru ca nu aveam nici un angajat in acea luna,la ghiseu la anaf in termen si cu nr de inregistrare;iar ... (vezi toată discuția)
Cedare firma cu activitate zero eX3nna eX3nna Buna ziua, As dori sa stiu cum pot ceda o societate care de la infiintare si pana in prezent nu a avut nicio activitate, domeniul constructii, infiintata in ... (vezi toată discuția)
Intrebare declatie 100 si 101 alex81d alex81d Hello, Am o firma care este suspendata. Cu toate astea tot au trbuit depuse declaratiile 100 trimistrial si 101 anual. Am facut eu declaratia 100 pt ... (vezi toată discuția)