avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Procura de administrare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Procura de administrare

Buna ziua.
Stau in apartament care este cumparat pe numele soacrei mele (eu il achit dar nu aveam cum sa fac creditul). Am procura de administrare prin notar asupra apartamentului data de socrul si soacra mea pe numele meu . As putea sa cer trecerea mea la tabelul de asociatie ?Si cum sa procedez ? Deoarece am avut cateva colete care nu mi-au ajuns de la posta negasindu-ma pe lista :(( .
Va multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 31 Ianuarie 2007
plush, utilizator
Cel mai recent răspuns: plush , utilizator 10:36, 19 Aprilie 2007
Pai pe buletinul dvs . nu scrie adresa unde locuiti acum, respectiv in apartamenul cumparat pe numele soacrei? Daca da, inseamna ca cei de la posta sunt de vina. In lista de la asociatie se inscriu persoanele proprietare ale locuintelor.
am observat ca la unele asociatii de proprietari/locatari - in Buc - in listele de intretinere sunt trecuti cei care locuiesc acolo si nu sunt proprietari.
intr-adevar posta solicita buletinul sau cartea de identitate si pe care este specificat adresa pe care a-ti primit coletul.
legal , proprietarul este cel care trebuie sa figureze in lista....procura de administrare nu va da si dreptul de a figura in calitate de proprietar, desi termenul este putin plastic ( nu am gasit altul pe moment )...nici chirias daca ati fi fost nu puteati figura in lista de plata...obligatiile sunt ale proprietarului
problema cu coletele nu are nici o legatura cu aceasta situatie...coletul se aduce, in primul rand, la adresa indicata la rubrica destinatar...e problema celor de la posta sau curierat rapid...
eu locuiesc in apartamentul parintilor si in lista figureaza numele tatului...si am primit colete pe numele meu...
Sunt administrator de imobil de ceva vreme si am pretentia ca detin destule cunostinte in domeniul legislatiei specifice. nu am vazut nicaieri specificata obligativitatea afisarii pe listele de plata , a cotelor de intretinere lunara a numelui proprietarilor. posta romana nu face distribuirea coletariei sau a corespondentei dupa listele de plata , ci dupa adresa apecificata de expeditor. asadar , faptul ca sunteti proprietar sau nu , sau ca locuiti cu sau fara forme legale la adresa indicata de expeditor nu intereseaza pe cei de la posta.
Va multumesc pentru ajutor. Am fost la posta si dupa ce m-am certat un pic cu doamnele de acolo X-( au inteles si corespondenta a inceput sa-mi vina regulat.
As putea sa spun:
TOPIC INCHIS ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata intretinerii-cum se mai poate face? gigiraut gigiraut Ce modalitati de plata a intretinerii exista daca administratorul este de negasit(are un program fff scurt),contul nu se cunoaste(si am aflat ca ar fi ... (vezi toată discuția)
Are voie asociația de proprietari să afișeze un tabel cu nume, prenume și număr apartament la intrarea în bloc? PotoschiAna PotoschiAna Are voie asociația de proprietari să afișeze un tabel cu nume și prenume, număr apartament la intrarea în bloc? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Numele fiicei pe listele de plata florican florican Buna ziua, Avem in proprietate doua apartamente. Intr-una stau eu cu sotul, in cealalta sta fiica noastra cu sotul. Pe tabelul nominal al ... (vezi toată discuția)