avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Factura telefonie mobila - vreau sa anulez contractul
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Factura telefonie mobila - vreau sa anulez contractul

am un abonament la vodafon nu am mai platit factura de 3 l;uni acum vreau sa platesc suma totatala care nu este asa de mare si vreau sa anulez contractul as mai avea pina in august dar nu mai am bani sa platesc facturile
Cel mai recent răspuns: ContSters122901 , utilizator 17:23, 29 Martie 2010
Rugam nu utilizati denumiri operatori telefonie
Contactati operatorul pentru plata integrala
Parcurgeti cu atentie prevederile contractuale referitoare la anulare contract
Pana una alta, incercati sa platiti debitul. Incercati ca pana in august sa nu /l mai folositi incat sa va incarcati factura. Inainte de data expirarii abonamentului sa faceti cerere din timp, pentru incetarea abonamentului (contractului), incpand cu data de...... Trimiteti scris.recomandata eventual. NU le cereri prin telefon, ca vor uita si veti merge mai departe tot asa.. Daca nu platiti facturile, vor lasa sa traca si un an, apoi va vor da in judecata pentru recuperarea debitului, cu niste penalizari f, f, mari, ( calculate 0,6 % pe zi de intarziere ) , incat penalitatile vor fi de 3/ 4 ori mai mari decat restantele... Grije mare!!!!!

Daca cereti incetarea contractului inainte de termul prevazut in contract, va vor cere 300 euro... si apoi se va rezolva cererea dvs. Cred ca nu va convine.
Ultima modificare: Luni, 29 Martie 2010
ContSters122901, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citatie nina003rich nina003rich am avut un contract cu vodafone de acum 3 ani in timpul contractului am achitat toate facturile pina in momentul in care am cumparat cu bani in mina un tel mai ... (vezi toată discuția)
Taxa reziliere contract id_alyna id_alyna am si eu o intrebare dupa aproximativ 7 ani ca si client vodafone am dorit sa renunt la serviciile lor apeland serviciul lor de relatii clienti o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am un abonament la vodafone. pe care nu l-am mai plătit.. ... Marian244 Marian244 Buna ziua, am un abonament la vodafone. Pe care nu l-am mai plătit.. vodafone m a dat la o firmă de recuperare am primit o somatie de la firma de recuperare ... (vezi toată discuția)