O societate romaneasca a deschis in 2001 o sucursala in Franta.
Problema ar fi urmatoarea:
- in perioada 2001-2002 a avut activitatea suspendata si cu toate acestea s-a desfasurat activitate la sucursala din Franta;
- sucursala din Franta nu a fost declarata nicaieri in Romania si de asemeni s-au depus declaratii pe propria raspundere de lipsa activitate si declaratii 100 si 300 in zero.
Ce urmari ar fi daca s-ar declara din urma toate veniturile realizate in Franta si ce obligatii declarative ar mai fi, avand in vedere ca sucursala desfasoara activitati de formare profesionala, are angajati cetateni francezi si si-a platit toate taxele si impozitele fata de statul francez.
Multumesc
opinia mea este ca, sucursala nu are personalitate juridica, deci, toti banutii toto beneficiul trebuie centralizat la firma mama.. alta era situatia daca era filiala, dar cum nu e..e posibil sa aveti belele ptr declaratii mincioase, eu stiu? asteptati si alte opinii
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-urilor acestora.