avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare in munca

413201 dispecer pentru meseria asta ce studii i-mi trebuie liceul sau diploma de bacalaureat
Cel mai recent răspuns: corina61 , utilizator 18:47, 29 Martie 2010
Va trebuie liceul. Si cum se poate dovedi ca ati terminat liceul ? Cu o adeverinta, daca nu s-a eliberat diploma pe motiv ca nu au emis-o cei de la minister, sau cu diploma de bacalaureat.
Studii medii. Asta inseamna sa aveti terminat liceul si diploma de bacalaureat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare vali2010eu vali2010eu as vrea sa stiu daca pentru meseria de dispecer iti trebuie diploma de bacalaureat sau merge doar cu certificatul de absolvire a liceului (vezi toată discuția)
Concurs referent ii studii medii claudiamary claudiamary Pentru a participa la un concurs ce se organizeaza pentru ocuparea unui post contractual de referent II , in cadrul Evidentei persoanelor, daca una dintre ... (vezi toată discuția)
Diploma de bacalaureat gicu73 gicu73 Sunt la o scoala de asistenţi medicali ,dar pînă în prezent nu am diplomă de bacalaureat deoarece am terminat 12 clase dar nu am obţinut diploma de ... (vezi toată discuția)