avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Să schimbăm împreună legea Suspendarea judecatii in cazul cererii de stramutare
Discuție deschisă în Să schimbăm împreună legea

Suspendarea judecatii in cazul cererii de stramutare

Am o cerere de stramutare cu termen in luna sept. 2010.
Am cerut expres presedintelui ICCJ sa dispuna suspendarea, dar aceasta mi s-a respins.
Suspendarea mi s-a respins si de catre instanta unde cauza este pe rol, invocand atributul ICCJ.
Sunt derutat, ce sa inteleg? Curtea Constitutionala a respins cereri de neconstitutionalitate in cazul articolelor ce vizeaza stramutarea.
Cazul se repeta, cererile findu-mi refuzate atat la fond cat si-n recurs.
Ce poate intelege un justitiabil, care nu are posibilitati materiale?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:59, 3 Aprilie 2010
Ati cam facut tot ce se putea face.
Este dificila situatia.
Pe ce motivare ati cerut stramutarea?

avocat Claudiu Lascoschi
Art.40 alin.2 C.proc.civ prevede ca , presedintele instantei va putea cere dosarul pricinii si sa ordone, fara citarea partilor, suspendarea judecarii pricinii, comunicand de urgenta aceasta masura instantei respective.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare nasu nasu In anul 2009 am promovat o actiune pentru a fi obligata societatea sa-mi platesca orele suplimentare. Am solicitat expertiza contabila , s-a efectuat dar am ... (vezi toată discuția)
Suspendare in camera de consiliu la iccj ..!!!??? ion-alin ion-alin Am facut o cere de stramutare a unui proces si in acelasi timp am solicitat supendarea procesului la instanta respectiva . Am obtinut un certificat prin care ... (vezi toată discuția)
Cerere de stramutare ciurli_si_burli ciurli_si_burli Daca facem o cerere de stramutare in apel, se trimite dosarul la inalta curte de casatie si justitie si se intrerupe sednta cu dezbaterile? (vezi toată discuția)