avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salarizari cand esti in post natal
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salarizari cand esti in post natal

as dori sa intreb unde sau cui pot sa ma adresez daca angajatorul nu mia platit concediul de post natal, cica atunci cand ii primeste ea de la stat (sanatate cred)atunci vad si eu salarul as doi un nr. de tel.
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 10:10, 30 Martie 2010
Pe perioada concediul de maternitate (postnatal) contractul individual de munca este suspendat! Timp de 2 ani veti primi indemnizatie de maternitate conform prevederilor legale!!!!!!!!!!
[ link extern ]
B-)
Succes!
scuze nu ma-m explicat eu bine,sunt in concediu medical pt. sarcina si leuzie,dar angajatorul nu vrea sa imi plateasca
Institutia care controleaza si aplica sanctiuni in acest caz este Casa de sanatate, conform OUG 158/2005, art. 49 - "Constatarea contraventiilor prevazute la art.47 si aplicarea amenzilor corespunzatoare se fac de catre organele de control ale CNAS si ale caselor de asigurari de sanatate."

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal si postnatal roxanaionita roxanaionita Buna ziua. Cat plateste angajatorul la stat, la un salariu brut de 2000 lei , pentru concediu prenatal si postnatal? Mentionez ca am avut de la 01mai pana la ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate David90 David90 Buna seara.Am lucrat aproximativ 6 luni la o firma si am dreptul la concediul de maternitate post natal si pre natal,cel de 126 zile.Dosarul mi-a fost trimis ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale neplatite alinamirelad alinamirelad Am intrat in cocediul de sarcina si leuzie in data de 14.09.2012 pana la 31.12.2012, dar nici pana acum nu am primit banii aferenti acelor concedii medicale. ... (vezi toată discuția)