avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Stampila Asociatiei ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Stampila Asociatiei ONG

Buna seara,
Abia am deschis o asociatie ong si am facut o stampila care o tin eu ca presedinte. Cand am fost sa fac stampila si pentru prim-vicepresedinte mi s-a spus ca nu trebuie decat o stampila (acea pe care o am deja).
Am mai intrebat persoane si la fel mi-au spus ca stampila nu o tine decat presedintele asociatiei.

Este adevarat?
Cel mai recent răspuns: hervel , utilizator 06:28, 30 Martie 2010
Da, este cat se poate de adevarat. Nu este indicat sa dati stampila nimanui, cu atat mai mult sa faceti o alta stampila pentru un alt membru al asociatiei fie el si vicepresedinte. Se face o singura stampila pentru presedintele asociatiei respective. Mai ales ca acum sunteti incepatori din cate am dedus.

Cu respect Adina V.
puteti face si o a doua stampila, deoarece legea nu va interzice, dar e bine sa fiti foarte atenta pe mana cui dati stampila...:confused: O solutie ar fi sa faceti o a doua stampila,dar care sa aiba inscris pe ea un semn distinct (eventual un 1 sau o steluta) ca sa se faca diferentierea intre cele doua.
Multumesc frumos penrtru raspunsuri.
da.este adevarat.stampila o tine presedintele sau vicepresedintele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functia in asociatie este obligatoriu a fi aleasa in adunarea generala? ttn.marius ttn.marius Buna ziua. In cadrul unui ONG, de la infiintare, cei trei asociati parte din Comitetul Director au functiile de presedinte, vicepresedinte si secretar. De-a ... (vezi toată discuția)
Renuntarea la calitatea de membru asociatie non profit ramonamarcu ramonamarcu Buna ziua! Sunt presedintele unei asociatii non-profit si as vrea sa stiu cum as putea sa renunt cu totul la a face parte din componenta asociatiei. (vezi toată discuția)
Interdictie instalare centrala dolosiv dolosiv Din 27 apartamente ale asociatiei, 17 au deja instalata centrala termica pe gaz. Mi se refuza accesul la coloana a doua de gaz (respectiv despagubirea celor ... (vezi toată discuția)