Se plateste taxa de timbru pentru despagubiri in urmatoarele situatii sau nu ?>
Am o discoteca sub apartamentul meu si o expertiza sonometrica semnata de administrator ca au depasiri.
1) sunt somer fara indemnizatie si solicit o despagubire de x euro pt disconfort fonic
2) nu sunt somer si doar solicit despagubire x euro pt disconfortul fonic pe ultimii doi ani de zile, eventual inchiderea clubului.
Intrebarea nu este grea deloc. Daca doreste sa va dea bani, inseamna ca recunoaste deranjul pe care vi-l creeza. In fata avocatului, prin incheirea unui act din care sa rezulte pentru ce va inmaneaza suma respectiva, este cat se poate de legal.
Este vorba de o tranzactie, iar tranzactiile sunt demersuri legale petru solutionarea litigiilor chiar si in instanta.
schmecheria lor este ca vor sa imi dea bani pt deranjul pe viitor !
adica sunt despagubit pt viitor.. iar eu doresc, din contra sa fiu despagubit pt trecut si nicidecum sa tolerez pe viitor.. decat daca facem alta conciliere cu alti bani...adica nu vreau sa fiu un hopa mitica al lor. pe care il cumpara ei cu bani cand au ei chef..si in conditii ilegale eventual...
rezulta ca orice bani voi primi in mod ilegal eu voi fi sclavul lor pe urmatorii 20 de ani, pt ca am acceptat o suma.. derizorie si trebuie sa ii tolerez in consecinta....
de asemenea am o expertiza sonometric trimisa prin politie care arata depasirea nivelului de DB ....deja am discutat.... dar ideea lor era sa primesc banii ilegal
Din cate inteleg eu, pe dumneavoastra nu va intereseaza sa aveti liniste ci sa castigati o suma de bani. Daca vreti doar o suma de bani, asa cum vi s-a spus mai sus luati legatura cu un avocat si el va concilia litigiul atat pentru prezent cat si pentru viitor si asta in mod legal, iar daca vreti liniste, aveti posibilitatea de a sesiza organele de ordine si sunt convins ca acestia vor lua masurile de rigoare.
ultimul loc in care nu am trimis expertiza sonometrica e la procuratura....ca politia ... zice ca face.. ma cheama ...si nu confirma nici o amenda... ii tolereaza...ca cica Garda de Mediu o sa fie instiintata pt un control profesional.... existand deja unul de forma....etc Garda de Mediu nu vine noaptea....
Aviz de functionare
ingrid35
Buna ziua ! o societate comerciala cu profil de activitate baruri si restaurante detine un aviz de functionare emis de primaria de care apartine cu program de ... (vezi toată discuția)
Informare la zi
Dana Deea
Buna ziua...imi puteti spune va rog care este ultima lege in vigoare pentru ca in anumite articole gasesc intervalul 7.00- 22.00 sau 8.00 - 23.00. Se respecta ... (vezi toată discuția)