De curand am incheiat ca lider de sindicat o nota de protest care ne era ceruta la nivel de judet ca semn de solidaritate cu profesorii din Buzau!In informarea primita ni se cerea sa indicam si daca avem probleme in unitate si sa le mentionam.Toti membrii de sindicat din unitate au semnat!
Unul din colegi a venit mai tarziu la serviciu iar eu cu "elanul"meu de a face lucrurile rapid pe fond de stres acumulat in urma tensiunilor cu conducerea am semnat in numele lui!
Cand a venit la serviciu i-am aratat nota de protest care a ramas in unitate si mi-a semnat-o personal insa eu am trimis nota unde era semnatura mea!#-o
Atunci nu a zis nimic insa acum dupa ce au fost instruiti si intimidati de conducere pentru ca razboiul e intre mine si conducere nu mai recunoaste ca li s-a adus la cunostinta ce au semnat,ca am citit nota de protest in fata lor si si-au facut toti cere de retragere din sindicat! Deci mentionez ca eu am hartia cu semnatura lui!
Ce as putea pati in cazul de fata?
Multumiri pentru raspunsuri!
Atentie sporita cu situatiile in care va asumati responsabilitatea sa am semnat in numele lui
In raport de consecintele ce decurg din respectivul document ,in realitate neasumat de catre persoana careia i-ati substituit semnatura,pot decurge sanctiuni legal prevazute
Multumesc mult eu voiam sa le fac tuturor un bine insa asa cum spune d-l Radu omul e schimbator iar situatia intocmita de mine si apoi semnata de toti era un semnal de alarma catre forurile superioare ca lucrurile nu merg bine!Nu am angajat prin acea semnatura nici o raspundere sau dupa parerea mea nu am lezat imaginea colegului!Numai ca intimidarea si lipsa de colegialitate inca mai functioneaza in romania!Iar acesti colegi ai mei se complac in situatia de a nu face nimic decat sa miste ceva pentru conditiile de munca pe care le avem!Sesizam in acea nota lipsa dialogului intre unitati atat si nimic mai mult!
Multumesc mult pentru raspunsurile date!