Buna ziua !
Va rog mult sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea problema. In anul 2006-martie- am preluat 1 parte sociala intr-un Srl. Actionarul majoritar era un apropiat al familiei. In baza AGA cu numirea pe o perioada de 4 ani, am inregistrat la ITM, cartea de munca-administrator-. In martie 2006, firma a fost suspendata, iar eu mi-am incheiat cartea de munca prin demisie cu acordul partilor. Am tot rugat actionarul principal sa ma retrag din firma, am intrat doar la rugamintea lui de a-l ajuta deoarece avusese probleme inainte. El e f ocupat, nu considera important. tot in 2006 a avut niste probleme si are sechestru asiguratoriu pe partile lui sociale. E f complicat. Anaf probabil nu poate introduce in faliment soc. din cauza sechestrului, perioada de suspendare a trecut, mandatul meu a expirat in martie anul acesta. Ma intereseaza o solutie, ce pot face, mai raspund daca mi-a expirat mandatul, eu trebuie sa anunt la Registrul Comertului ? CAND m-am asoiat purtam numele fostului sot, am divortat, este aum ceva comun ? Pana cand raspund eu, pana am incheiat prin deminie CIM sau pana la expirarea mandatului ? Societatea mai are datorii la buget, nu u retinere la sursa. Eu und am intrat am platit retroativ, pt pagubele altora si pe perioada mea nu am mai avut bani, dar doar eu am efectuat plata datoriileor la buget, dupa 4 ani de nepltata. Va rog mult sa ma ajutati u un sfat. Multumesc, Ariana
Cel mai recent răspuns:
Adrian Stoica , Practician in insolventa
09:03, 30 Martie 2010