avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
intr-adevar, nu se deconteaza plafonul maxim prevazut de OMJ. se scade procentul reprezentand chiria pe care ar trebui sa o platim daca ni s-ar repartiza locuinte de serviciu. La ploiesti se scade 10% din plafonul maxim de 300 de euro. Iar indemnizatia de instalare se acorda exclusiv absolventilor de INM.
Cu chiria problema e ceva mai complicata.Ordinul e din 2009 si au intervenit si alte legi privind salarizarea si alte drpturi. Chiar daca valoarea din contractul de inchiriere este mai mica sau egala cu valoarea din Ordin, se va scadea 25% din acea valoare si apoi se va majora cu 15% ( 15% raportat la cei 75% ramasi) .daca valoarea din contract depaseste valoare din Ordin, diferenta o suportam noi.Am inteles ca lunar trebuie sa prezinti chitanta de mana scrisa de proprietar din care sa rezulte ca a primit chiria lunara.#-o
Limitele stabilite prin Ordin sunt ~O.K. in privinta orselor redinta de judet care sunt orase mari, exista oferte suficiente.Problema va fi in orasele mici unde limitele sunt si de 100 Euro dar nu exista multe eferte de inchiriere si in general peste aceasta limita. Normal exista si anumite diferente intre orase care cred ca nu se justifica.Ex. Marghita 270 E, Beius 250 E,Nasaud 100 E,
ASTA E !
Limitele stabilite prin Ordin sunt ~O.K. in privinta orselor redinta de judet care sunt orase mari, exista oferte suficiente.Problema va fi in orasele mici unde limitele sunt si de 100 Euro dar nu exista multe eferte de inchiriere si in general peste aceasta limita. Normal exista si anumite diferente intre orase care cred ca nu se justifica.Ex. Marghita 270 E, Beius 250 E,Nasaud 100 E,
ASTA E !
Ati vorbit (sau ati fost)la instanta/parchetul unde ati fost repartizati?
Eu am vorbit, mi s-a zis ca intru pe sectia civila ( o sa mi se formeze complet nou)si ca ma asteapta la treaba.
=D>

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)