salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Nic-nic nu cred ca ai inteles corect,cei care optam pentru Bucuresti nu solicitam cazare si masa ci decat sa ne ducem la cursuri,atat,restul ne priveste personal.
:))marchidane am auzit ca ai postat aici despre mine.
Pot sa iti spun atat, tu sa fii sanatos prietene iar postul meu sa il ocupi tu la toamna daca esti in stare:)). Dar cum nu prea pari a fi in stare cred ca si la toamna, ca si acum, o sa te bagi singur in seama, cu cei care pot.:)):)):)):))
Pentru Rozalinda. INM are un program de pregatire profesionala continua aprobat pentru anul in curs. INM-ul are mai multe centre de pregatire si in fiecare centru trebuie sa fie facute un anumit numar de ore pentru anul in curs. Pe langa Bucuresti, eu stiu ca mai sunt centre la Timisoara, Barlad si Sovata sau Tusnad. Repet, daca se stabileste Giroc, va ramane Giroc. Nu cred ca va merge cum preferam noi. Bine ar fi sa fie la Bucuresti, ca si pentru mine e mai aproape.Vom vedea!