avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Faza cu pisica e chiar buna :D Pt spete am inteles ca e recomandat sa faci Testele grila scrise de Nicoleta Cristus si Carmen Demian atat pe penal cat si pe procedura penala. La civil nu stiu astept sugestii de carti pt spete.
Va urez o dupa amiaza placuta.
Eu am inceput sa citesc penalul, mai am putin si termin procedura .....dupa Paste vreau sa ma apuc sa-l invat si sa fac si grilele lui voineag in paralel. Nu am profesat in penal de aceea am inceput cu el.
Ma bucur ca m-am hotarat....au luat deja doi colegi de-ai mei, inca unul promite ....asa ca DOAMNE AJUTA.
si eu am mai dat de 2 ori ex. : in toamna am luat 5,90 si acum 7.
Dupa pasti reiau invatatul.
Spor la invatat .
Am inceput cu civilu pt ca aveam din carti si cum stiti sunt foarte scumpe X-( si nu in ultimul rand am lasat penalul ultimul ca sa fie mai proaspat in cap #-o
Dupa mine, civilul e mai complex si mult mai " alunecos".. Stii ce e ciudat? Ca desi s-ar spune cu lucrez " pe civil" tot acolo o dau in bara.:sorry: Mie mi-a fost destul de greu ca dupa 10 ani de la terminarea facultatii sa ma apuc din nou de invatat. Pauza a fost mult prea lunga, problemele s-au uitat....
Daca aveti vreo informatie cu privire la o culegere " buna" de spete pe civil, va rugam sa ne spuneti si noua ( noi in birou suntem 4 care invatam pentru examen).
O zi buna!

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)