avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Felicitari tuturor colegilor care au scapat de probe; totodata urez sincer MULTA, MULTA BAFTA la reexaminare colegilor mai putin norocosi! Sunt convinsa ca la optiuni, vom fi, din nou, in formatie completa.
Am citit mesajul postat de Bogdanis – cel referitor la „ repartitiile” online – sunt 100% de acord cu colegul nostru ca ar trebui sa ne mobilizam cu totii – asa cum s-a intamplat inainte de afisarea rezultatelor oficiale – si sa ne intocmim pe forum un clasament al repartitiilor noastre.
Cu permisiunea tuturor colegilor, am sa va relatez ceva –
Am avut ocazia sa particip luni – 10.01.2011 – la repartitiile magistratilor stagiari care au sustinut examenul de definitivat – am insotit o f. buna prietena la Institutul National al Magistraturii – locul desfasurarii acestei festivitati.
Pot sa va spun ca totul s-a desfasurat repede – Spre deosebire de noi, cei de la INM se cunosteau deja de 3 ani, aflase fiecare dintre ei ce optiuni vor alege ceilalti colegi dinaintea lor.
Cu toate acestea, se simtea in sala atata tensiune psihica – cu totii erau f. emotionati pana semnau actele pentru repartitia postului – in ciuda faptului, in cazul lor, optiunile colegilor le erau deja cunoscute in proportie de 80 – 90%.
In schimb, noi nici macar nu ne cunoasteam cu totii – eu am avut sansa sa cunosc cateva colege/colegi draguti la Centrul Medical si 2 colege super de treaba la interviu.
Sincer, nu cred ca vom avea in ziua repartitiilor timpul fizic necesar sa-i cunoasteam pe cei dinaintea noastra pentru a le afla optiunile – motiv pentru care cred ca este imperios necesar sa ne organizam cu totii aici pe forum si sa colaboram – astfel incat sa nu se intample vreunuia dintre noi sa se trezeasca in sala de festivitati, ca alti colegi au ales inaintea lui tocmai posturile la care sperase si el – acel coleg va fi total dezorientat si va trebui sa aleaga la repezeala un alt post.
Sper din suflet ca asa ceva nu se va intampla la repartitiile noastre niciunui coleg – suntem cu totii constienti ca, in posturile pe care le vom alege, ne vom petrece cel putin urmatorii 3 ani din viata!
Pentru a preintampina asa ceva, voi incerca aici sa enumar optiunile colegilor cu care am avut ocazia sa discut – daca se va intampla ca in cazul vreunuia dintre ei sa nu fi retinut exact optiunea indicata – imi cer scuze anticipat – greseala nu a fost cu intentie – si ii voi ruga sa rectifice ei optiunea.

CLASAMENT OPTIUNI JUDECATORI

Pozitia in tabel Nume candidat Optiunea

1. BUCEA - TURDA
5. BUDEI - CORNETU
6. BUTNARU - GALAŢI
12. DECÃ - BÃLCEªTI
17. EREBACAN - BRÃILA
19. ORZAŢÃ - GIURGIU/PLOIEªTI
23. OPOTAN - ALBA – IULIA
27. BUNÃIAªU - CORABIA
54. CALOTESCU - CONSTANŢA

Sper ca si ceilalti colegi ai nostri se vor alatura curand acestui clasament. Pe masura ce vor aparea alti colegi si optiuni noi, eu voi incerca sa reactualizez + sa completez acest clasament.
TOATE CELE BUNE TUTUROR!
Pe curand.

Eu sunt Calotescu.Ploiesti sau Constanta ( asta ar fi ordinea avand in vedere ca Ploiestiul e mai aproape)

1. BUCEA - TURDA
5. BUDEI - CORNETU
6. BUTNARU - GALAŢI
12. DECÃ - BÃLCEªTI
17. EREBACAN - BRÃILA
19. ORZAŢÃ - GIURGIU/PLOIEªTI
23. OPOTAN - ALBA – IULIA
27. BUNÃIAªU - CORABIA
54. CALOTESCU -PLOIESTI/ CONSTANŢA

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...
pentru procurori nu face nimeni o lista cu optiunile???
Judecatori
3. Ursu - Oradea

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)