salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
Eu am intrebat pentru ca ma interesa procedura!Crede-ma pe mine una m-ar avantaja sa mai suplimenteze deoarece nu sunt printre primii ca sa pot sa-mi aleg mai aproape de casa,dar chiar nu ma pot bucura,pentru ca nu-mi pot cladi fericirea pe tragedia altora.
Chiar daca ma duc mai departe de casa,as prefera sa intre si acea persoana decat sa se suplimenteze,si asta pentru ca si eu stiu ce emotii am avut pana s-a afisat psihologicul (rezultatele ).Cei cu care am vorbit stiu cate griji imi faceam.
Eu una as dori sa-i mai acorde o sansa.daca vei citi postarile mele din perioda psihologicului,vei vedea ca mie imi pare anormal ca o persoana care a luat grila din 21.11,care a avut ambitia sa invete,sa se concentreze atunci sa pice psihologicul!!!Nu cred ca poate avea probleme asa grave incat sa pice,efectiv nu cred...