salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
cu privire la buna reputatie si interesatul pe la vecini, asa este cum s-a spus aici.
au venit sa se intereseze si de mine, dar au gresit adresa si erau cat pe aici sa se duca la vecinii altei persoane cu acelasi nume de familie ca mine. noroc ca au dat peste o persoana care le-a spus exact unde stau, ca altfel cine stie ce scriau despre mine :))
am inteles ca asa e "procedura" sa ia relatii despre tine de la vecini, dupa care fac un raport. presupun ca daca vorbesc cu un vecin cu care sa zicem ai avut un conflict verbal si care nu are o parere buna despre tine nu se pune problema respingerii la buna reputatie. din trecut am inteles ca cei amendati administrativ cu 18 indice 1 au fost respinsi, dar si in acele cazuri se pare ca au castigat in instanta.
cu privire la medical, nu se comunica acasa in scris? doar asteptam hotararea sectiei CSM-ului unde spune ca indeplinim conditiile si asta inseamna ok dpdv medical si al bunei reputatii?
oricum si eu cred ca o sa mai avem de asteptat hotararea respectiva avand in vedere situatia actuala cu membrii CSM. sper ca in cel mai rau caz sa se reia alegerile doar pt. cei cu "probleme", si cu 15 membri sa functioneze CSM-ul in
continuare, altfel, cred ca o sa se intarzie chiar si cu 2-3 luni.
Sper din tot sufletul sa nu fie probleme cu aceste investigatii efectuate ,,pe teren,,. Eu, de exemplu locuiesc, in fapt, langa o familie de rromi cu care nu sunt absolut deloc in relatii bune. Oare cum isi vor da seama acesti investigatori despre veridicitatea informatiilor obtinute? Deja am emotii mari! Sper din tot sufletul sa ne revedem cu totii la repartitii.