avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere magistratura noiembrie 2010
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere magistratura noiembrie 2010

salut, m-am hotarât să învaţ şi eu pentru examenul din toamnă....... sper să fac faţă efortului intelectual........FELICITARI TUTUROR CELOR CARE AU PARTICIPAT.....ªI SUCCES ÎN CONTINUARE CELOR CARE AU TRECUT ACEASTÃ ETAPA.
poz 12 nu poate lua calafat
am auzit ca asta i/ar fi optiunea. din cate am auzit pozitia 8 nu s/a hotarat daca vrea calafat sau carbunesti. am auzit astazi tot felul de variante ca nu mai stiu ce sa cred. tu unde vrei?
Ordinea de zi solutionata pe sectii se va publica maine dupa-amiaza, daca tinem cont de obiceiul lor. Asa au procedat pana acum. .
Referitor la Plen situatia este incerta pentru mult timp. Senatul nici nu a pus azi pe ordinea de zi alegerea reprez soc civile. Se aude ca luni, la plenul de dupa amiaza. Nu se stie.
Pentru locul al doilea de reprez al societatii civile trebuie reluata toata procedura de alegere, deci mai devreme de 1 luna nici nu se poate sa fie 16 membrii. Ca atare, luni, daca Senatul nu mai amana, vor fi 15, dar, asta oficial de marti, de la publicarea hotararii Seanatului in M. Of. Iar 16, nu se stie.
Alegeri pentru cele 3 locuri vacante nu se pot organiza fara hotarare de plen. Asa ca, ....
Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2011
iulian17p, utilizator
Buna. Eu am vorbit la telefon cu domnul de pe locul 8. Eu sunt pozitia 7, dar dumnealui are vechime mai mare. Mi-a confirmat acum o luna si ceva ca s-a hotarat si vrea Calafat. Este numarul de telefon undeva in postarile anterioare daca vreti sa il mai intrebati. Nu stiu daca nu s-a razgandit intre timp. In acest ultim caz, eu as alege in loc de Tg-Carbunesti Petrosaniul. Elena B, tu cand ai auzit ca nu ar fi hotarat? Mai recent de 1 luna si ceva?
ai intuit bine ambele aspecte. plen, daca avem noroc saptamana viitoare. poti lua legatura cu colegele din teleorman pentru a le afla optiunile?

Alte discuții în legătură

Carti pentru admitere in inm alisun alisun Buna. As dori sa dau examenul din august pentru INM...2011 :sorry:. Imi puteti recomanda niste carti dupa care sa invat? si niste carti pentru grile? Am una ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 ContSters89182 ContSters89182 Stiu ca e cu o zi mai devreme, dar....;) hai sa-l demaram. Topicul, adica. De postat, eu zic ca de maine:) , dupa afisarea baremului din inm 2010. (vezi toată discuția)
Carti admitere magistratura! djems304 djems304 Sunt nou pe acest forum, proaspat absolvent de drept, si m-ar interesa si pe mine ce carti as avea nevoie pentru a invata in vederea sustinerii examenului la ... (vezi toată discuția)