avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acordare tichete de masa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acordare tichete de masa

Pentru mai putin de 8 ore lucrate intr-o zi, (ex. 3 sau 4 ore), considerati ca i se poate acorda tichet de masa?
Legea specifica un tichet de masa la 1 zi lucratoare, iar ziua lucratoare are 8 ore. Cum interpretati?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:38, 2 Februarie 2007
numai daca are norma de baza i se pot acorda tichete de masa proportional cu timpul lucrat (dupa cate stiu eu)
Ziua lucratoare este de 8 ore. Pentru fiecare opt ore ar trebui sa se primeasca un tichet. Nu?
da, dar daca are norma de 1/2 si functia de baza la aceeasi unitate, nu se acorda proportional cu timpul lucrat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa Ank27 Ank27 Cate tichete de masa ar trebui sa primeasca un salariat cu norma de 4 ore pe zi?Primeste la fel ca salariatii cu 8h/zi sau se reduce numarul la ... (vezi toată discuția)
Acordare tichete de masa gabihob gabihob In situatia in care o persoana este angajata cu contract de munca partial de 4 ore pe zi la o firma care acorda tichete de masa are dreptul sa primeasca ... (vezi toată discuția)
Acordarea tichete de masa in cazul contractelor cu timp partial Cseh Katalin Cseh Katalin Citind legea tichetelor de masa nu am gasit nici un nici un articol care sa conditioneze acordarea tichetelor in cazul contractelor de munca cu timp partial. ... (vezi toată discuția)