avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 837 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Legionari. Cum aflu detalii despre dosarul bunicului?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Legionari. Cum aflu detalii despre dosarul bunicului?

bunicul meu a fost inchis prin 1950.....intrebarea mea este: unde pot afla informatii despre nr.dosarului,as vrea tare mult sa aflu d c a fost condamnat......orice informatii referitoare la anii de detentie....
Cel mai recent răspuns: ContSters91960 , utilizator 14:49, 13 Aprilie 2010
La CNSAS Bucuresti,poti intra pe internet gasesti numere de telefon si cereri ,poti suna si afli mai multe la intrebariile tale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Examen de admitere la facultatea de drept: care sunt materiile? TheLawyer100 TheLawyer100 Care sunt materiile ce constau in examenul de admitere la facultatea de drept ? (vezi toată discuția)
Apel cu numar ascuns cumy cumy Primesc de 2-3 / saptamana de 3 luni apeluri cu numar ascuns de la cineva. Cand raspund acea persoana nu spune nimic. Banuiesc ca este un cunoscut. Stiu ca se ... (vezi toată discuția)
A vorbi cu un arestat preventiv la telefon Ingerashhh Ingerashhh Se poate vorbi cu un arestat preventiv la telefon? Ideea e ca nici nu stiu exact in care dintre centrele de retinere si arestare preventiva se afla acum, tot ... (vezi toată discuția)