avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... recuperare datorii de stat de la firma fara bunuri in ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

recuperare datorii de stat de la firma fara bunuri in patrimoniu

buna ziua, intrebarea este cum recupereaza finantele datoriile la buget de la o firma pt care a solicitat falimentul pe procedura simplificata - ce inseamna, care sint pasii legali, ce se mai poate face, firma nu are bunuri executabile in patrimoniu, unic administrator fara bunuri personale, care sint procedurile si ce se poate face, daca se achita datoriile procedura se intrerupe? multumesc;)
Cel mai recent răspuns: Adrian Stoica , Practician in insolventa 07:41, 2 Aprilie 2010
Nu prea se poate face nimic concret de catre creditor, din ce ziceti.
daca se achita datoriile procedura se intrerupe? multumesc

Procedura se inchide si societatea se radiaza

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum procedez? ContSters183043 ContSters183043 Am o societate asupra careia a fost demarata procedura de faliment de catre Finantele Publice. Firma are de incasat de la primarii (au fost chiar blocate ... (vezi toată discuția)
Raspundere administrator maiami maiami as dori sa stiu daca in caz de faliment se leaga de bunurile administratorului in cazul in care firma nu are lichiditati sau bunuri in patrimoniu ... (vezi toată discuția)
Cererea insolventei de catre mfp ContSters94259 ContSters94259 Societatea mea are datorii de 220 mil vechi la stat.Finantele au spus ca nu pot trece eu firma in insolventa deoarece am depasit ceva plafon...dar finantele ... (vezi toată discuția)