avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1155 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce se intimpla cu taxele, impozitele, amenzile, ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce se intimpla cu taxele, impozitele, amenzile, datoriile unui PFA? dupa radierea acestuia din ONRC la data 25.04.2010

e urgent
Cel mai recent răspuns: pop sorin , utilizator 20:42, 2 Iulie 2010
fii mai explicit,daca ai restante pe PFA ,chiar daca ai radiat firma te vor urmari pt recuperarea creantelor.toate!cum ai putut radia pe data de 25.04.2010 cind suntem in 3.04.2010??
din cate cunosc , te vor executa silit, daca i ceva pe numele tau til ia...in schimb ar fi bine de stiut daca se prescrie datoria sub forma de TVA?!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit neplatit Alin822 Alin822 Salut, am luat in 2007 un credit de 78mii lei,in perioada cand creditele se luau \\"la coltul strazii\\" doar cu buletinul, fara garant, fara nimic.Am platit ... (vezi toată discuția)
Termen prescriptie tva de platit catre stat mihaela1974 mihaela1974 Buna ziua. Copilul meu minor a mostenit anul acesta o firma ( administratorul - tatal copilului a decedat) care este in insolvabilitate din 2013. La acel ... (vezi toată discuția)
Executare silita titular intreprindere individuala AlinaDumitrache AlinaDumitrache In urma cu cativa ani am luat un credit de nevoi personale pe care nu l-am putut achita.Mi-au trimis scrisoare de executare silita.In conditiile in care nu am ... (vezi toată discuția)