avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 699 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... controlul medical
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

controlul medical

Buna ziua,tuturor!!

Stiti cumva in ce consta controlul medical??
Eu o am o boala de piele si anume vitiligo si as dori sa stiu acest lucru,pentru a sti daca acest lucru poate fi un impediment in sustinerea acestui examen in toamna.

Va multumesc din suflet!!

O zi buna si multa sanatate

Cel mai recent răspuns: ContSters89182 , utilizator 11:24, 14 Aprilie 2010
Ai aflat vreun raspuns?
Buna ziua,tuturor!!
Hristos a Inviat!!

Am sunat la Centrul Medical de Diagnostic şi Tratament si mi-au comunicat ca aceasta problema de sanatate,nu face parte din lista de boli incompatibile cu profesia de magistrat.

Ai aflat cumva si care boli sunt incompatibile sau unde se poate gasi lista cu ele?
Daca vrei iti dau nr de la acest centru si te interesezi, eu nu am putut intreba prea multe,pt ca sunt la munca...

Intrebam asa de principiu dar e ciudat ca nu se face publica undeva lista cu bolile sau afectiunile pentru care ai putea fi respins. Treci toate examenele si te trezesti respins la medical.

Alte discuții în legătură

Regulament admitere in magistratura lefterel lefterel A fost publicata Hot. penului CSM nr. 123/07.02.2008, hotarare ce contine modificarile la examenul cu 5 ani. Interesante... (vezi toată discuția)
Boli incompatibile cu profesia de magistrat mocike mocike Buna ziua!Care sunt bolile incompatibile cu profesia de magistrat?Exista undeva vreo lista in care sunt enumerate astfel de boli? (vezi toată discuția)
Admitrere inm linett linett cei care au fost respinsi la testarea psihologica la admiterea din 2009 si care au dat in judecata csm si inm ai cistigat inclusiv la iccj, stie cineva ce ... (vezi toată discuția)