avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Datorii la banci!!!
Discuție deschisă în Executare silită

Datorii la banci!!!

De 1 an de zile sunt plecata din tara.In tot acest timp nu am reusit sa mai platesc rata aferenta creditului obtinut in urma cu 3 ani.In contractul de creditare incheiat cu banca la momentul respectiv nu am creditat cu nimic decat cu salariu.In momentul de fata nu am nici un loc de munca,nu am proprietate pe numele meu.Exista insa un certificat de mostenitor pentru casa batraneasca a parintilor,eu si fratele meu suntem mostenitori.Ce poate face banca in cazul in care nu platesc?Se poate face executare silita pe partea mea de mostenire sau ce se intampla in cazul acesta?
Va rog dati-mi un raspuns!
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters77883 , utilizator 16:37, 30 Martie 2010
Banca poate cere partajarea mostenirii (vanzarea casei prin licitatie si impartirea pretului obtinut) si poate executa silit suma astfel obtinuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executari silite geo_bacau geo_bacau buna ziua,fratele meu a facut imprumut bancar cu adeverinta de salariat.si nu a mai platit ratele,banca a pus un executor sa ne informeze ca va scoate la ... (vezi toată discuția)
Contestatie la executare - intoarcerea executarii firilacroco firilacroco Buna ziua, Fratele meu a luat un credit si a ipotecat casa tatalui meu. Intre timp, banca a modificat abuziv o clauza din contract si a dat-o in judecata, ... (vezi toată discuția)
Ipoteca pe casa elena1900 elena1900 Buna seara, in 2012 sotul meu impreuna cu fratele lui au girat pentru un imprumut la banca cu casa lor.La aceea data erau amandoi proprietari(fratele avand ... (vezi toată discuția)