avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Sediul social/administrativ
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Sediul social/administrativ

Care este diferenta dintre sediul social si cel administrativ?

La care din ele as putea eu trimite o scrisoare sefului?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Carmen Stoean , Consilier juridic 20:47, 30 Martie 2010
Sediul social este cel cu care societatea a fost inregistrata la RC ca adresa "oficiala" si la care societatea este somata, citata, notificata, etc. Sediile secundare, punctele de lucru sau alte "forme" de sedii in general intelese ca fiind cele cu activitate sau lucrative pot fi inregistrate la RC ca atare sau nominalizate ca adrese de corespondenta. In ce priveste o corespondenta cu caracter oficial ea trebuie adresata "sefului" la sediul social declarat la RC sau la eventualele locatii ale societatii doar daca aceste sunt si ele inregistrate la RC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii la fisc CristinaTimofti CristinaTimofti Am vandut SRL-ul meu unui cetatean roman care ulterior s-a stabilit in strainatate. Persoana respectiva nu a schimbat sediul firmei si a declarat firma ... (vezi toată discuția)
Sediu firma. Marius Negut Marius Negut Este posibil ca o firma sa nu aiba sediu (adresa). Poate incheia o firma un contract individual de munca, cu un angajat, iar pe contract sa nu figureze ... (vezi toată discuția)
Radierea sediului social al unei firme care a disparut Turcanu Turcanu Am inchiriat apartamentul unei firme,care si-a inregistrat sediul social la adresa apartamentului.Acum citeva luni firma a fugit din apartament si nu am reusit ... (vezi toată discuția)