avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 563 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... fisa postului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

fisa postului

Lucrez ca sef autocoloana in transportul public de persoane,indeplinesc si functia de revizor tehnic. Intrebare: este obligatoriu sa detin permis de conducere cu aceiasi categorie a autobuzelor din parc. Autobuzele se conduc cu categoria "D",iar ca si revizor tehnic trebuie sa verific starea tehnica o autobuzelor
Cel mai recent răspuns: nik2003 , utilizator 11:38, 12 Aprilie 2010
si daca nu am nevoie ATUNCI cum urc la volan sa verific frani,directie,etc
Verificarea ,o faceti in parcul auto al firmei,nu pe drumul public.
Chiar daca verificarea se face in parcul auto al societatii , consider ca trebuie sa aveti permis de conducere categoria D....
Exista un termen legal unde poate sa ma oblige sa am categoria D

Alte discuții în legătură

Control rar payty payty Buna ziua, As dori sa stiu care sunt drepturile pe care le am in cazul in care sunt oprit de un control facut de laboratorul mobil RAR. Sunt posesorul ... (vezi toată discuția)
Legalitatea rar majevcanin majevcanin buna ziua ,rog sa ma lamuriti cat de legali ca normal nu este ca domnii de la RAR sa stee in intersectii si pe drumuripublice {ca numai in ROMANIA intalnim ... (vezi toată discuția)
Expert auto=dusman? BilliboiB BilliboiB #-o In cazul unui accident auto cu masina fara ITP,se mai poate constata in cazul unui proces cauza accidentului daca intre timp respectivul proprietar si-a ... (vezi toată discuția)