avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somajul si angajarea
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somajul si angajarea

Am si eu cateva intrebari!
In momentul de fata sunt in somaj, iar in luna mai se termina perioada mea de somaj. Daca ma angajez si dupa cateva luni firma are probleme si este nevoita sa ma concedieze, ce se intampla, avand in vedere ca, din cate stiu eu, firma daca ma ia din somaj beneficiaza de cateva avantaje financiare.
1. Firma trebuie sa plateasca ceva in plus catre stat?
2. Eu pot intra in somaj, avand in vedere ca am 12 luni lucrate in ultimele 24?
3. Pot intra in maternitate din somaj?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 22:28, 30 Martie 2010
1. Facilitatile de care a beneficiat.
2. Nu. Reluati somajul de unde l-ati intrerupt.
3. Da, concediile medicale suspenda somajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare in concediu crestere copil, dupa somaj silviacorniencu silviacorniencu buna ziua, ma aflu in urmatoarea situatie: beneficiez de somaj pana in 27. sept .2014, avand ca data probabila de nastere a celui de-al doilea copil, ... (vezi toată discuția)
Angajata insarcinata si firma in insolventa delyya delyya buna seara,sunt insarcinata in 8 sapt.,firma la care am lucrat intra in insolventa,eu am anuntat firma in scris cu privire la starea mea.momentan sunt in ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal zelinutza zelinutza Buna ziua! Am nevoie de un sfat. O nepoata e insarcinata in luna a 6. Lucreaza la o societate privata de trei ani si tocmai a primit un mail ca au fost vandute ... (vezi toată discuția)