avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... conciliere directa
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

conciliere directa

am nevoie de un model orientativ de conciliere directa.eu, ca si creditor trebuie sa convoc debitorul, mai inainte de chemarea in justitie, la o conciliere directa.stiu ca prin aceasta trebuie sa imi sustin pretentiile si trebuie stabilita o data pt a se realiza concilierea. cum se face aceasta conciliere in scris? va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 15:07, 27 Februarie 2007
Facati va rog o invitatie scrisa la conciliere in care aratati data la care va avea loc concilierea si motivele , apoi,cu ocazia concilierii intocmiti
un act scris in care ambele parti trabuie sa arate pretentiilelor si concluzia, daca si-au insusit pertentiile celeilalte parti sau nu.
~ Conținut șters la cerere ~
... Anexam la prezenta actele pe care intelegem sa le folosim in dovedirea pretentiilor noastre.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model conciliere prealabile Cristianna Cristianna Buna ziua!As dori un model de conciliere prealabila,pentru o actiune in pretentii comerciala.De asemenea as mai avea urmatoarea intrebare:cum fac dovada in ... (vezi toată discuția)
Invitatie la conciliere ziar simonik2011 simonik2011 Buna ziua, trebuie sa fac o invitatie la conciliere intr-un ziar mai raspandit, ma puteti ajuta va rog cu un model? Trebuie sa trec nr. contractului aflat in ... (vezi toată discuția)
Conciliere directa raluflory raluflory :-/am nevoie de un model orientativ de conciliere directa.eu, ca si creditor trebuie sa convoc debitorul, mai inainte de chemarea in justitie, la o conciliere ... (vezi toată discuția)