avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită art. 14 alin. 1 og2/2001 VA ROG AJUTOOOOR
Discuție deschisă în Executare silită

art. 14 alin. 1 og2/2001 VA ROG AJUTOOOOR

Am amenzi de circulatie la primarie vechi de cativa ani, cum fac sa imi dispara din debit de la primarie pe baza art.14 din og2/2001.
Cel mai recent răspuns: e.ladislau , utilizator 21:53, 31 Martie 2010
Aceste p-v de contraventie nu v-au fost comunicate in termen de o luna de la data aplicarii sanctiunii?
Cam cat de vechi sunt aceste amenzi?
da nu au fost comunicate in termen de o luna de la data aplicarii sanctiunii, adica eu nu am semnat pentru nici unu la posta si nici nu mia fost afisat la domiciliu. Cel mai vechi pv este din 24 mai 2006.
Vedeti ca s-ar putea ptr. unele amenzi sa fi intervenit termenul de prescriptie. Termenul se socoteste din ianuarie a anului urmator de cand a fost aplicata amenda prin p-v.
Pentru restul doar pe calea unei contestatii la executare puteti rezolva ceva si doar daca puteti dovedi ca nu vi s-au comunicat p-v de contraventie, invocand prev.art.14 al.1 din OG 2/01.
termenul de prescriptie sigur nu a intervenit, contestare la executare unde trebuie facuta? Eu cum sa dovedesc ca nu le-am primit? Multumesc.
Contestatia la executare,prevazuta de art 399-405 Cod procedura civila,se vor indrepta la instanta care a incuviintat titlul executoriu

Alte discuții în legătură

Contestare p.v./ amenda ratc - e posibil? bassmafya17 bassmafya17 Buna ziua.Va deranjez si eu cu o intrebare: Vreau sa va intreb si eu daca este legala urmatoarea procedura. In anul 2011 am fost amendat de ... (vezi toată discuția)
Cand se prescrie sanctiunea aplicata unei contraventii? Alex13e Alex13e Am contestat un proces verbal prin cara mi se suspenda dreptul de a conduce autovechicule. Au trecut 9 luni de la intocmirea procesului verbal si cred ca am ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala - prescriere sau nulitate AinurCosmin AinurCosmin In urma unui scandal am fost chemat la sectia de politie din localitate m.au \\\\\\"interogat\\\\\\" si mi-au aplicat o amenda contraventionala pentru ... (vezi toată discuția)