avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general contabilitate - facturile emise in alta limba decat ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

contabilitate - facturile emise in alta limba decat romana (limba sarba)

Cum se inregistreaza in contabilitate facturile fiscale emise intr-o tara din afara Uniunii Europene, in cazul nostru Serbia?daca se poate enuntata si legea care ma poate ajuta.
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 10:55, 31 Martie 2010
din ce punct de vedere puneti intrebarea ?
Ma deruteaza titlul care ma duce cu gindul la faptul ca doriti temei legal prinvind traducerea , iar enuntul intrebarii ma face sa ma gindesc la inreg dpdv tva /contabil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura emisa in luna ianuarie 2013 se poate inregistra in decembrie 2012 carasclaudiu carasclaudiu Buna ziua! Am o situatie si anume aceea ca am primit dispozitie sa inregistrez facturi emise in ianuarie si februarie 2013 in evidenta contabila a lunii ... (vezi toată discuția)
Stornare factura. luciapap luciapap In 18.05.2010 am o factura de consumabile pe care am inreg 6028=401 si 4426=401 Acuma in August seful imi aduce o factura din Mai storno partial la factura ... (vezi toată discuția)
Cine raspunde penal de evaziune tva la firma, administratorul sau contabilul ... bulzanv bulzanv cine raspunde de tva la firma administratorul sau contabilul care a fost obligat sa inreg facturi nereale (vezi toată discuția)