avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1172 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul zile de CO la lichidare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul zile de CO la lichidare

Buna ziua. Nu stiu daca mai este vreun subiect deschis pe aceasta tema( eu nu am vazut)As avea si eu o intrebare: eu imi dau demisia acum de la serviciu si mi s-a facut fisa de lichidare, numai ca am impresia ca vor sa imi dea bani mai putini. Eu mai am de luat 7 zile de concediu ( 2 zile de anul trecut si 5 de anul acesta ). Intrebarea mea este : cum se calculeaza acesti bani? cat ar trebui sa iau eu pe aceste zile de concediu in conditiile in care:
salariu brut pe CM: 1077
salariu brut realizat: 1250
salariu net: 900
Ideea este ca tipa de la personal imi calculeaza in urmatorul mod:
imparte salariul brut la 23( a spus ca luna martie are 23 de zile lucratoare si de asta imparte asa) . Este corect asa ceva, avand in vedere faptul ca eu inchei activitatea aici pe 5.04.2010 ( numai ca in acea zi nu se lucreaza)?
Va multumesc si astept un raspuns din partea dumneavoastra!
Ultima modificare: Miercuri, 31 Martie 2010
fubball, utilizator
Cel mai recent răspuns: fubball , utilizator 09:59, 12 Mai 2010
Pentru cele 7 zile de Co se calculeaza media zilnica a drepturilor salariale din ultimele 3 luni anterioare care se inmulteste cu nr de zile adica cu 7.
Rezultatul nu poate fi mai mic decat salariul de baza, indemnizatiile si sporurile cu caracter permanent cuvenite ptr cele 7 zile.
Vreau sa stiu daca e corect modul in care a calculat tipa de la personal....pentru ca eu, sincer, nu prea ma pricep la salarizare...
Este corect.
Chiar nimeni nu ma poate ajuta cu un raspuns?
pneagu a scris:

Este corect.

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Calculare pre si postnatal lore28 lore28 Buna ziua. Am o prietena care incepand cu 01.06 a intrat in cele 126 zile de prenatal. Pe luna iunie firma i a dat 690 lei. Nu trebuia sa ia mai mult? Ea fiind ... (vezi toată discuția)
Co neefectuat anda_bebeko anda_bebeko buna ziua, de la data de 13 mai 2011 sunt angajata la angajatorul X cu norma intreaga, cu salariul brut 880 lei, iar din 17 iulie 2012 contractul s-a ... (vezi toată discuția)
Plata sarbatori legale fubball fubball Buna ziua. As avea o intrebare: sarbatorile legale sunt zile libere platite? daca da, mi-ar putea spune cineva unde apare acest lucru in codul muncii ( ... (vezi toată discuția)