avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 510 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dovada circulatie
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dovada circulatie

Cum se poate prelungi o dovada de circulatie pentru un permis ridicat pentru bautura, cu drept de circulatie initial zero zile?
Mentionez ca nu exista inca PV de contraventie, pentru ca s-a constituit dosar penal pt. art.87 (1) OUG 195/2002.
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 19:28, 8 Decembrie 2018
Prelungirea oricarei dovezi,intra in atributiile procurorului care supravegheaza instrumentarea cazului,caruia trebuie sa va adresati cu o cerere in acest sens,urmand ca acesta sa dea o solutie,prin ordonanta.
In general,in astfel de cazuri-consumul de alcool-nu se emit si nu se prelungesc dovezi,cererile fiind in cea mai mare majoritate respinse.
Este totusi dreptul dvs.sa va adresati procurorului.
Da

zallyna a scris:

Cum se poate prelungi o dovada de circulatie pentru un permis ridicat pentru bautura, cu drept de circulatie initial zero zile?
Mentionez ca nu exista inca PV de contraventie, pentru ca s-a constituit dosar penal pt. art.87 (1) OUG 195/2002.

Pentru conducerea in stare de ebrietate a unui autovehicul dovada se eliberreaza fara drept de conducere si nu se prelungeste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire dovada badita badita am avut un accident rutier pe trecerea de pietoni si partea vatamata are ingrijire medicala 15 zile.pana in prezent am fost de cateva ori la partea vatamata si ... (vezi toată discuția)
Oug nr. 146 din 4 noiembrie 2008, pentru modificarea art. 111 din oug nr. 195/2002 onu84 onu84 Buna seara! Imi poate spune cineva daca ''ORDONANTA DE URGENTA nr. 146 din 4 noiembrie 2008 pentru modificarea art. 111 din Ordonanta de urgenta a Guvernului ... (vezi toată discuția)
Permis mazy26 mazy26 explicati-mi va rog continutul articolului100 alin3 /oug195 si art 111 /oug195,mi-sa retinut permisul de conducere ,iar pe procesul verbal am aceste 2 articole ... (vezi toată discuția)