Electorata: Economia e de maximum 144 de lei pe luna. Debitorii ies insa pe minus dupa restructurare, scrie economica.net.
Guvernul s-a gandit sa ajute debitorii cu venituri mici si probleme la plata ratelor prin acordarea unei deduceri speciale pentru credite. Cei care fac o restructurare ar urma sa primeasca niste bani in plus de la angajator, insa masura se adreseaza mai mult celor care sunt intr-o situatie disperata, pentru ca banii neimpozitati din salariu nu sunt suficienti pentru a acoperi costurile unei restructurari.
Deducerea speciala pentru credite sau „electorata", cum a numit-o presa, este una dintre masurile anuntate de guvern cu mult inainte sa fie aprobate.
Inspectia Muncii a aplicat amenzi de peste 2,68 milioane lei in cinci zile, titreaza capital.ro.
Inspectia Muncii a aplicat amenzi in valoare de peste 2,68 milioane de lei si a depistat 189 de persoane fara contracte individuale de munca, in perioada 2 - 6 iunie 2014, potrivit unui comunicat de presa.
In domeniul relatiilor de munca au fost efectuate 2.885 de controale, din care 2.759 au fost pentru munca fara forme legale.
Ai grija cu cine faci afaceri! Cum poti fi executat de Fisc, fara sa ai datorii la stat, mentioneaza dailybusiness.ro.
Antreprenorii care inca mai rezista pe piata au de infruntat acum un nou pericol indirect din partea partenerilor de afaceri, dupa pierderile cauzate de intrarea unora dintre ei in insolventa. In incercarea de a aduce tot mai multi bani la buget, bratul lung al Fiscului ajunge si la firmele care fac afaceri cu datornicii la stat.
Directivele de la centru i-au determinat pe angajatii Fiscului sa declanseze in ultima perioada o adevarata vanatoare a datornicilor la stat.
Cum te fura Enel la factura dand spaga la ANRE si fara sa faca investitiile promise. Procurorii DNA arata schema prin care banii ieseau din tara, catre Olanda, anunta adevarul.ro.
Enel nu si-a realizat investitiile asumate la privatizarea Electrica Muntenia Sud, care trebuiau sa fie in cuantum total de 220 de milioane de euro in perioada 2009-2011, „cu acordul tacit al autoritatilor romane din cadrul ANRE“, iar investitiile partiale au fost acceptate „fara procedurile de verificare si control din partea reprezentantilor ANRE“, in schimbul unor mite date persoanelor din comisiile de control si receptie.
Aceste informatii regasesc in referatul procurorilor anticoruptie prin care au cerut arestarea lui Claudiu Sorin Dumbraveanu, vicepresedinte al Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), dar si a lui Florin Gugu – director in cadrul Enel si a omului de afaceri Gheorghe Ciubotaru, patronul grupului de firme ElectroAlfa International.
Comentarii articol (0)