ACCES GRATUIT
Se cultivă în România și pleacă la export. “Aurul roșu” care costă până la 30.000 de €/kg
Șofranul, cel mai scump condiment din lume, numit și “aurul roșu”, a colorat și în această toamnă câmpurile de la noi.
Articolul continuă mai jos
Șofranul este cultivat doar în câteva locuri din România și pleacă, în general, la export, unde se vinde cu până la 30.000 de euro kilogramul.
Pe piață există însă și variante ieftine, cum ar fi șofrănelul, care are aceeași culoare, însă nu este la fel de aromat.
Citiți materialul integral pe ȘtirileProTV.ro.
--
Acest material este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale, conform
termenilor și condițiilor de furnizare a serviciilor avocatnet.ro. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi o solicitare pe adresa
office@avocatnet.ro.
Comentarii articol (0)