Buna ziua!
Am deja un PFA pe care o sa adaug la sfarsitul lunii si codul CAEN aferent activitatii de frizerie . Intrebarea mea este ce inseamna un PFA cu punct de lucru fix ? Daca inchiriez o garsoniera de 16-18 m , cu un singur scaun de frizerie , am un anunt pe usa cu preturi , se numeste ca am o frizerie si ma incadrez altfel decat la norma de venit ? Va multumesc!
Multumesc pentru raspuns .
O sa incerc la Directia de Sanatate Publica , o sa ocolesc primaria . Nu , nici un cunoscut nu as dori sa semneze sesizarea din diverse motive . Toata lumea pur si simplu intoarce capul , indiferenta asta ne polueaza aerul si strada!
Sper ca DSP sa ia in consideratie sesizarile facute prin posta electronica.
Multumesc inca o data :)
Va multumesc pentru raspuns. Concret , as dori sa fac o sesizare despre lipsa unei toalete la o teresa .Administratorul este certat cu legea si suntem si vecini.. Nu cred ca ar fi folositor daca inspectorii veniti sa verifice i-ar indica cine anume a facut sesizarea.
Ce ma sfatuiti ?
Buna ziua ! Stie cineva daca reclamatiile OPC sunt private? Daca in momentul in care se face controlul in urma reclamatiei mele , inspectorii sunt obligati sa-mi divulge numele ?
Va multumesc!
Am castigat in instanta recuperarea taxei auto + dobanda +cheltuieli de judecata.
Am optat pentru plata in cont .
Mi s-a spus ca mi se vor plati cheltuieli de judecata cam peste 3 luni.
Taxa dureaza 3 saptamani.
Care este dobanda? Stie cineva ? Multumesc anticipat!:)
Nu conteaza daca mai sunteti sau nu proprietarul masinii. Sunt in aceasi situatie , nu va faceti griji , va veti recupera banii.
buna ziua ! dupa un lung proces ( 2 ani) in care am pierdut in fata instantei din Braila , am facut recurs la Galati si avocatul mi-a spus ca am castigat . Era in oct 2011. Nici pana in prezent nu am primit sentinta sau vreo instiintare din partea tribunalului sau a avocatului. Stiu numarul dosarului , ma sfatuieste cineva cum sa ma interesez , cui sa ma adresez ?
Multumesc anticipat!
Care este diferenta dintre activitatea suspendata si cea inactiva ? Cum le putem declara si ce presupun ? Multumesc anticipat
Precis ce documente iti trebuie .. musai este chitanta care atesta plata taxei .Daca nu o mai ai , mergi fuga si fa o cerere la Fisc sa-ti elibereze o copie. Cand ai chitanta , intreaba un avocat ce trebuie sa contina dosarul. Onorariul este diferit.Sfatul meu este sa te grabesti , este o procedura lunga si greoaie .Iti urez succes si tine-ne la curent!
Buna ziua,
Am incercat sa-mi recuperez taxa de prima inmatriculare la Tribunal Braila si am pierdut procesul pe motiv ca in cerere nu s-a cerut anularea deciziei de calcul a Fiscului , ci doar restiuirea taxei. Am mers mai departe la Galati , acum astept sa mi se dea termen de judecata.
Ma poate ajuta cineva cu un raspuns la intrebarea : Cat dureaza pana se stabileste termenul de judecata?( dosarul a fost depus in jur de 10 iunie 2011).
Multumesc anticipat ,
CristinaD.