avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Activitate paulika

Activitate paulika

Răspuns la discuția Proces
Si cel pagubit si-a ales un avocat,care ia spus ca daca procesul cu Politia se rezolva,o sa ii trimita la bucuresti la Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania si acestia o sa il despagubeasca.Dar nu inteleg cum,deoarece vinovatul nu avea asigurare si nimic.
Poia a avut accident,invulpatul a intrat in masina prietenului meu.Inculpatul nu avea permis,masina era pe italia si nu avea asigurare si era baut.A refuzat recoltarea probelor biologice,ddar prietenul meu nu a primit nici o despagubire
Num?r unic dosar: 2155/336/2010
Înregistrat în data de: 25.02.2011
Obiect dosar: infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice (O.U.G nr. 195/2002)
Materia juridic?: Penal
Stadiu procesual: Recurs
Părţi: (editat) : Inculpat

24/03/2011 Amână cauza
Solutie: Amânare la cererea inculpatului pentru angajarea unui apărător ales. Termen la 5 mai 2011.
05/05/2011 Amână cauza
Solutie: Amânare la cererea apărătorului ales al inculpatului fata de lipsa inculpatului. Termen la 16 iunie 2011.
16/06/2011 Amână cauza
Solutie: Amânare fata de lipsa referatului de evaluare. Termen la 8 septembrie 2011.
08/09/2011 Nefondat
Solutie:
Pagina 1

Ultima actualizare: 08.09.2011

Discuție Proces
Buna ziua,

Un prieten a avut un accident cu vreo 2 ani in urma.Cel care a condus nu a recunoscut,si de atunci e in proces cu Politia,caci pagubitul a fost doar martor.Sa dat sentinta si vinovatul a depus recurs care sa rezolvat acum,dar nu prea intelegem ce scrie...Asta e linkul:[ link extern ] .
Discuție divort
as vra sa stiu cam cat costa un proces de divort?
Răspuns la discuția pot castiga o executare silita?
multumesc.si daca el nu are nimic,si nici nu munceste.eu ce as putea face?suport eu toate cheltuielile?
Răspuns la discuția masina
nu munceste,doar in italia la negru cred.din cate stiu are ceva bunuri pe el..dar nu stiu poate si le muta pe sotia sau fiul lui.
Răspuns la discuția pot castiga o executare silita?
da,dar daca el nu are de unde sa plateasca,si isi trece bunurile pe altcineva?ce putea face?
Răspuns la discuția masina
da...dar daca el nu are bani,sau nu stiu isi muta bunurile pe altcineva?
Subiect: masina

buna.am si eu o intrebare:un prieten a avut un accident de masina.a fost lovit,si respectivul era fara permis si in stare de ebrietate.a refuzat analizele.dar nu stiu cum sa imi recuperez suma pe repararea masinii.ce as putea face?daca il dau in judecata am vreo sansa sa imi recuperez banii?daka isi trece bunurile pe altcineva?