Aceeasi parere cu a dlui jr. lucian dumitru
Formulati o cerere in instanta ( tribunal ) prin care solicitati dvs. deschiderea procedurii de reorganizare judiciara datorita incapacitatii de plata, sau poate reusiti sa reesalonati datoriile fata stat, daca nu ma insel sunt posibilitati anul acesta.
Daca introduceti dvs. cererea este mai bine pentru dvs. Daca nu aveti bunuri proprietate personala nu se intampla nimic....
Bravo ! Intotdeauna este un inceput.
Va inregistrati in august cu factura si nu faceti rectificativa. Faceti pe luna august declaratia 394 cu factura respectiva .
Alegeti varianta prin acordul partilor, chiar daca asteptati 1 luna, procedura este foarte simpla instanta se va pronunta inca de la prima sau a doua infatisare.
Alegerea va apartine privind angajarea unui avocat sau judecarea in lipsa. Dar sfatul meu este daca aveti timp formulati dvs. cererea de chemare in judecata unde asa cum am mai mentionat cereti instantei de judecata in solutionarea ei privind neplata salariilor etc, o semnati . Aceasta cerere o depuneti la Tribunal in trei exemplare unul pentru instanta, unul pentru comunicarea ei paratei si unul ptr. dvs. unde veti primi un nr de inregistrare acela va fi si nr. dvs. de dosar al cauzei. Pasul urmator este primirea citatiei care va cuprinde data, ora locul desfasurarii procesului. Va prezentati in sala de judecata sau asa cum am specificat mentionati in cerere judecarea in lipsa, in caz contrar lipsa partilor in proces poate atrage suspendarea procesului de catre instanta. Daca aveti o copie dupa contractul individal de munca, respectiv o copie dupa cartea de munca adaugati/le ca probe in proces.Succes!
Imi cer scuze dar eu am inteles ca ati fost asociat din 2007. Sa inteleg ca v-ati asociat si ati fost administrator din noiembrie 2008. Cand ati preluat functia de administrator a fost lipsa in casa...... Oricum la un control de fond se vor verifica in primul rand casa, actele de la Registru, etc. Aveti cenzori numiti. Daca nu atunci intreaga rasoundere incepe din momentul asocierii.
Da puteti sa faceti o actiune in justitie prin care solicitati desfacerea casatoriei prin acordul partilor, asta inseamna ca ambele parti deci si d-na ar fi de acord. DEci va trebui si ea sa o semneze. Nu trebuie sa invocati motivele meentionate de dvs. D/na a ramas in Norvegia. Pentru a inaninta cererea aveti nevoie de copii dupa certificatele de casatorie, C.I., sa platiti taxa de timbru , adeverinta de venit. vi se va da un termen de gandire, conciliere de aprox. 1 luna. La judecatorie / registratura gasiti informatii pretioase chiar si un fomular tipizat.
Da se poate retrage din caitatea de administrator printr- cerere care va fi prezentata in adunarea generala urmand ca dupa aceea sa/si inregistreze cererea de retragere si la O.R.C. Dar raspunderea administratorilor se iau pe perioada cat au administrat societatea. Atentie!
In ceea ce priveste suma investita nu pot sa va dau relatii in acest sens intrucat nu cunosc actul constituitiv al societatii. Sub ce forma au intrat in societate ca aport la patrimoniul societatii..... numerar, cat este capitalul societatii...
Stimata Doamna,
Intr-adeva aveti o mare problema. Si anume soldul mare din casa , disparitia banilor de care are cunostinta sotul dvs. inca din anul 2007, respectiv 2008. Faptul ca este asociat precum si administrator va raspunde solidar cu celalat administrator atat in cazul unui control de fond financiar cat si in cazul unui faliment..... Ce sa va mai spun nu stiu ce pregatire are sotul dvs. s-a uitat pe bilantul anului 2007, 2008, in cazul in care nu are cunostinte solide de contabilitate sfatul meu prietenesc , pana nu este orea tarziu sa consulte un expert contabil. Pe langa lipsa din caserie sa nu aveti si alte surprize mai mari ( vedeti contul imobilizari in curs ) etc....