Nu, nu scrie nimic referitor la timpul petrecut cu tatal ( mai are si de Craciun/Paste, cate o saptamana parca, pentru copil, dar nu a venit niciodata- nici sa il vada, nici sa il ia in aceste perioade ale anului). Pur si simplu nu a platit pensia in luna in care copilul a fost la el, si nici nu am avut pretentia-m-am gandit ca sunt atatea cheltuieli acolo- stiti cum e cu copiii). Insa ultima oara cand a luat copilul in vacanta de vara, acum vreo doi ani, am inteles ca femeia pentru care el ne-a parasit ii reproseaza copilului ca nu contribuim cu nici un ban cat sta copilul la tatal lui
. Si vroiam sa stiu cum stau lucrurile dpdv legal.
c123456 a scris:
Scrie in hotarare ca tatal nu trebuie sa plateasca in acea luna? N-are cum sa fi decis asa instanta... ci, ar fi micsorat obligatia, ar fi platit mai putin in fiecare luna.
Tatal trebuie sa plateasca si in acea luna.
Mama nu trebuie sa-i dea tatalui bani.
Tatal poate cere micsorarea obligatiei, adica sa plateasca mai putin in fiecare luna. Nu va poate obliga la plata pentru "luna" de legaturi personale stabilite prin program de vizita. Nu prea are sanse de a fi redusa obligatia, depinde de cum formuleaza cererea... oricum, instanta va dispune de la data introducerii cererii, nu va dispune pe o perioada anterioara introducerii cererii.