avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Activitate aasskkyy

Activitate aasskkyy

Discuție Dauna Casco
Buna ziua.
Anul trecut o autoutilitara a intrat in masina mea.Soferul autoutilitarei fiind vinovat . Am reparat masina pe casco-ul meu deoarece mi-au spus de la service ca nu e nici o problema ca isi vor recupera banii de pe RCA-l lui. Asa a si fost dar acum imi apare dauna pe casco. ( precizez ca ambele polite de asigurare sunt la aceasi firma de asigurare). Nu inteleg de ce daca au luat banii de la rca de ce la mine nu e stersa aceasta dauna de pe casco . Cum pot face sa-mi fie stersa aceasta dauna?( daca se poate )
Răspuns la discuția Evacuare chirias
Si daca se duce la politie si zice ca a avut o suma de bani in casa si i-au disparut?
Am avut apartamentul inchiriat si astazi(14.01.2011) a expirat contractul. Chiriasul mai are de platit 3 luni la intretinere si ultima luna de chirie, doar ca a disparut din apartament si are 2 perechi de chei ale apartamentului.Cum pot intra in apartament legal ?
Am urmatoarea problema:

Eu impreuna cu fratele meu si cu sora mea avem in concesiune un loc de veci cu valoarea de 400 lei. Fratele si sora mea au decedat in urma cu 10-15 ani copii acestora nu au facut si nici nu vor sa faca succesiunea deoarece costul ar fi mult prea mare pentru bunurile ramase dupa defuncti ( case si loc de veci) . Se poate face succesiune partiala doar pentru acest loc de veci?